Tänä vappuna oli tarkoitus tehdä munkkeja. Etsin Ullan Elämä makeaksi blogista munkkiohjeen ja päätin että näitä minä teen. Lähdin kauppaan ostamaan reikäkauhaa ja munkin paistoon sopivaa rasvaa, mutta kappas kappas, eipä ollut Larissalle reikäkauhaa!  Jäi siis munkit tekemättä, mutta ostin sitten 2 pkt niitä pieniä donitseja.. Ja söin melkein yhden paketillisen itsekseni :) 

Noh, syötiinhän meillä vappuna.. Mutta kamera oli kotona tulostimen päällä odottelemassa, että josko joku olisi sen mukaan ottanut :/ 

Mutta perjantaina söimme mm. grillattua broileria, possua ja makkaraa. Lisänä salaattia, patonkia ja tekemääni perunasalaattia. Lisäksi maistelimme erilaisia vappujuomia ( ei kyllä muuten ollenkaan simaa :D) ja totesimme seuraavana aamuna kuinka kamala paikka maailma onkaan :) 

Noh, lauantaina sitten voimien palatessa kello iltapäivä, metsästeltiin kaverit kasaan ja suunnattiin siskon luo.. Siellä harjoitimme jälleen grillausta ja eväänä grillattua possua, makkaraa ja jotain Lidl:n naudanjauhelihapötköjä.. Pastasalaattia, salaattia, perunasalaattia, patonkia jne. Mutta kukapa kumma näistä olisikaan kuvaa tarvinnut, muiden blogeista löytyy kumminkin :)

Oli kyllä mukavin Vappu pitkään aikaan!