Nimikin jo kertoo mistä näiden ohje on kotoisin :) TÄÄLTÄ

Minun pullani ovat tietenkin paljon rumempia ja kaikinpuolin kauheampia..

Muuntelin ohjetta hieman. Tässä niinkuin minä sen tein.

Pullataikina:

5 dl maitoa

1 pkt hiivaa

2 dl sokeria

1 tl kaardemummaa

1 tl suolaa

200 g voisulaa

15 dl vehnäjauhoja

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja ripottele joukkoon hiiva. Sekoita, kunnes hiiva on liuennut maidon joukkoon. Sekoita hiivamaitoon sokeri, suola ja kaardemumma. Lisää joukkoon n. 11 dl vehnäjauhoja pienissä erissä puuhaarukalla tai käsin sekoittaen. Sekoita taikinaan voisula ja sitten loput jauhot.

Anna taikinan kohota 45 minuuttia. Kohotin taikinan esilämmitetyssä mikrossa, kohosi hyvin!

Vaivaa kohonneesta taikinasta ilmakuplat pois, leikkaa kahteen osaan ja pyörittele pulliksi. Asettele pullat uunipellille liinan alle kohoamaan n. 10 minuutiksi, voitele täytä ja paista 200 asteessa kauniin värisiksi.

Täyte:

100 g pehmeää voita

1 1/2 rkl sokeria

11/2 tl kanelia

1 tl vaniljasokeria

Sekoita pehmeä voi, sokeri, kaneli ja vaniljasokeri keskenään. Laita reilu teelusikallinen täytettä jokaisen pullan koloon, tai pursota kunnon turaus pullaan. Ripottele sokeria päälle ja paista.

Pullat levisivät tosi kivasti uunissa