tämä kakku meni sen verran pieleen, että en kehdannut edes kuvaa ottaa. kakku maistui kyllä hyvälle, muttei jaksanut kypsyä ihan kokonaan. koostumukseltaan oli hieman kostea, tahmea, vähän niinkun mutakakku kun se kypsyy vähän enemmän. lisäsin alkuperäiseen ohjeeseen vielä kaapista löytämäni maraboun daim suklaalevyn puolikkaan paloina, voi olla että jos olisi jättänyt nuo suklaat pois niin olisi ehkä kypsynyt hieman paremmin.. hyvä kakku tuli kuitenkin.

suklaakuivakakku

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

3 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

4 rkl kaakaojauhetta

150 g voita sulatettuna

3 kananmunaa

sekoita kuivat aineet keskenään, lisää jäähtynyt rasva ja suklaapalat, sekoita massa tasaiseksi. vaahdota munat ja sokeri samassa astiassa ja lisää taikinaan varovasti nostellen. kaada jauhotettuun vuokaan ja anna paistua rauhassa 150-175 asteessa n. 40-50 min.