meinasi mennä kiisselin teko ihan metsään kun ei kaapissa ollutkaan perunajauhoja. no, onneksi abc on lähellä :)
ohje suoraan mimmiltä:
Persikkakiisseli
(5-6 annosta)
820/470g tlk persikan puolikkaita
persikanlientä + vettä
2½ rkl perunajauhoja
n. 1 dl sokeria
Soseuta 4 säilykepersikan puoliskoa esim. sauvasekoittimella ja lisää soseeseen vettä + persikanlientä niin että seosta on yhteensä 8 dl. Laita seos kattilaan + sokeri + perunajauhot ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan pohjaa myöten sekoittaen. Anna kiisselipohjan kuplahtaa muutaman kerran. Lisää kiisseliin loput persikan puoliskot paloiteltuna ja tarkista vielä maku.
kiisseli muuntui vielä hedelmäkiisseliksi.
hyvää oli.
mimmille kiitos ohjeesta.
Kommentit