olin viettämässä siskojeni kanssa laatuaikaa mökillä pari päivää.

kokeilimme ensimmäistä kertaa snellmannin porsaan grillikylkeä. (emme ole siis koskaan harrastaneet muutenkaan näitä ribsejä) leikkasimme lihan (ja luut) sopiviksi paloiksi, valelimme muutamaan ottessen grillauskastikkeella ja grillasimme. liha oli ihan hyvää, siis sen verran mitä sitä nyt oli syötävää.. emme ole tottuneet syömään lihaa jossa on läskiä, joten kartoimme hieman irvistellen läskit ja söimme vain lihat :) hyviä nämä kuitenkin olivat :)

1244048559_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

teimme myös porsaan sisäfileestä pihvejä. leikkasimme lihan sopiviksi paloiksi, nuijimme sen ja annoimme marinoitua grillauskastikkeessa yön yli. näistäkin tuli todella hyviä. teimme myös kaveriksi pastasalaattia.

1244048574_img-d41d8cd98f00b204e9800998e