ohjeen löysin sirkun sekotuksista, joka puolestaan oli bongannut sen hellapoliisilta.

Pohja:

150 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta 

Päälle:

1 dl vanilliinikreemijauhetta
3 dl maitoa
200 g vaniljatuorejuustoa (laitoin maustamatonta ja maustoin vanilliinisokerilla ja sokerilla)
(0,5 dl sokeria)
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
15 kpl Susu-patukkapaloja irtokarkkilaatikosta (=150 g) 

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita vanilliinikreemijauheen joukkoon maito, anna saeta hetki.

Lisää joukkoon tuorejuusto, sokerit ja munat, sekoita tasaiseksi.

Silppua Susu-palat piirakkataikinan päälle, kaada päälle vanilliinimössö.

Paista 200 asteisessa uunissa puoli tuntia uunin alimmalla ritilätasolla. 

Anna jäähtyä kunnolla, muuten täyte on todella valuvaa!

 

Omasta puolestani voin sanoa, että minun mielestäni piirakka oli ennemminkin hyydykepiirakka, sillä se "jähmettyi" todella kiinteäksi kun annoin sen levätä huoneenlämmössä muutaman tunnin.

Hyvää oli! Ensi kerralla taidan vaan tehdä suklaisemman mallin.. :)