Taas täytyy tyytyä päivittämään ilman omia kuvia, kameran johto on edelleen jossain autotallin uumenissa. Kuvat siis netistä.

Siitä huolimatta tänään oli mukava päivä! Hyvä ystäväni K ajeli aamusta meille, lähdettiin kaupunkiin pyörähtämään joulumarkkinoilla. Mukaan sieltä tarttui tänä vuonna kuumasuoja-ainetta/hoitoainetta hiuksiin ja TÖRKEÄN hintaista toffee-fudgea. Siellä oli semmonen suuri brittiläinen koju täynnä kaikkia ihania toffee paloja, ja katsottiin, että joo-o.. hinta on 3,99 HG. Eli ihan halpa kun siinä pitäisi varmaan lukea kg, no ei ollut ei. Se oli 3,99/100g. Minun muutama nökäreeni tuli maksamaan vähän yli 17€! Huhhuh, no en siinä enää kehdanut sepostaa englanniksi "että noh mnöh en minä haluakkaan kun on näin kallista. No, jospa sitä vaikka oppisi katsomaan asioita vähän tarkemmin.

Käytiin myös kävelemässä Kodin Ykkönen läpi, ei siellä oikein mitään erikoista ollut.

Ajeltiin meille ja tehtiin ruuaksi kinkkupastasalaattia ja täytettyjä uunipatonkeja. Salaatissa oli aika tavalliset ainekset; kinkkukuutio, kurkku, tomaatti, feta, gouda, kermaviili-dippi, suolakurkku, paprika ja viinirypäle. Patonkeihin laitoin kinkkua, juustoa ja tomaattia.

Tehtiin myös pipareita. Tein eilen illalla elämäni ensimmäistä kertaa piparkakkutaikinan! :) Tehtiin enemmän ja vähemmän hienoja pipareita.

Kiitos Killi oli hauska päivä :)

Hetki sitten tulin Mooseksen kanssa 5,2 km juoksulenkiltä. Sekin oli oikein mukava ja rauhallinen lenkki lumisateessa :)