Tämä kauhistus on valitettavasti meidän wc. Kuva on napsaistu heti ensimmäisellä käyntikerralla, jolloin olen tietenkin äkkiä tunkaissut pöntön täyteen harpicia, ettei se käryäisi niin pahalle :) 

Tähän pikku koppiin on suuret visiot, ja niiden toteutus alkaa mahdollisesti tällä tai ensi viikolla.

Tässä vielä pikku kurkistus ihasutttavaan muovitapettiin, muovimattoon ja kauniin kellastuneeseen patteriin. Kuvassa se näyttää valkoiselta, varmaakin koska seinä siinä vieressä on niin kovin kellertävä. Tämä on ihan kamala.

Kammotus nro 2, kylppäri.

Tännekkin suunnitelmat ovat suuret ja niitä aletaan toteuttaa keväällä. Kaikki vanhat kaakelit saavat lähteä ja tilalle laitetaan uutta, enemmän meidän silmää miellyttävää.

Voi olla että tuo valkoinen "suihkunurkkauksen" kaakeli jää paikalleen, saapa nähdä.

Tuo auki oleva ovi on nyt suljettu ja käytössä on tuo kiinni oleva ovi. Teimme näin, koska auki olevasta ovesta pääsee suoraan keittiöön, eikä minun mielesatäni ole mukava viuhtoa alasti keittiön kautta jos on vaikkapa vieraita kylässä :) Toisesta ovesta pääsee vanhaan takkahuoneeseen, nykyiseen suurempaan olohuoneeseen.

Sauna on aika pikkiriikkinen koppero, mutta kyllä sinne me kaksi sekä Mytty supersaunoja mahdumme oikein mukavasti. Saunassa on puukiuas, joka antaa ihanat löylyt!

 

Talossa oli jokaikinen seinä ja pinta mäntypaneloitua ja ajan kanssa tummunutta puuta.

Näissä kuvissa näkyy vielä vanha parketti joka sai luvan väistyä uuden pähkinän sävyisen laminaatin alta.

Tässä näkyy takkahuoneen/olohuoneen vanha seinän paikka. Tämä oli kaikeksi onneksemme purettu pois ennen meitä. Naapurin puheiden mukaan se on ollut näin n. 3 vuotta. Kuvassa näkyy myös kaunis kelopuu, jota jätimme takan päälle kattoon, sekä tuohon takaoven luo ja ikkunan alle.

Näissä vanhoissa kuvissa huomaa, kuinka ikävän tumma ja synkkä talo oli ennen remonttia. Täytyy yrittää napsia uusia kuvia pian, niin huomaa kuinka suuri ero on..

Takka vasten tiiliseinää, joka sekin sai jäädä..