jälleen kerran, tein epäonnistunutta suklaakakkua.

tätä kakkua syötiin hampurilaisten jälkkäriksi.

2002366.jpg

tämän "pohjan" ohjeen keksin päästäni ja taisivat nuo määrät olla hieman heikohkot kun ei kakusta niin hyvä tullutkaan :) mutta ihan hyvinhän tuo näkyi siskoille maistuvan.

 pohjan sekaan raastoin 10 kpl fazerina suklaa karkkeja, mutta ne eivät sulaneetkaan uunissa vaan jäivät itsepintaisesti kakun sekaan rouhituiksi paloiksi. väliin laitoin (kun olin ensin leikannut kakun kahtia niin että toinen puoli oli 2cm paksu ja toista ei ollutkaan kun tuli irtopohjavuoka vastaan) kermavaahtoa jonka "maustoin" sitruunarahkalla. täyte oli hyvää ja sopi erittäin hyvin fazerina karkkien kanssa. jos joku hurja aikoo tätä joksus kokeilla tai soveltaa, niin kannattaa tehdä ihan tavallinen suklainen kakkupohja. itsekkin ihmettelin sitten jälkeenpäin kun oltiin kakku syöty, että miksihän en muuten tehnyt ihan normaalia kakkupohjaa..?